Πλήρης Γκάμα Υπηρεσιών για το Αυτοκίνητό σας

Μπορούμε να επισκευάσουμε μια βλάβη σε σύγχρονα κιβώτια ή να προσθέσουμε 200 ίππους αλλά δεν θα πούμε όχι σε μια απλή αλλαγή λαδιών.

Σημαντικές Eπισκευές

Οι μηχανικοί μας έχουν δεκαετίες εμπειρίας με γερμανικά αυτοκίνητα, επομένως μπορούμε να επιδιορθώσουμε τυχόν βλάβη στο όχημά σας εντός του προϋπολογισμού σας και εγκαίρως.

Φρένα

Τα τακάκια και οι δίσκοι φρένων σας πρέπει να συντηρούνται σωστά για την οδική σας ασφάλεια. Αφήστε μας ελέγχουμε τα φρένα σας τακτικά!

Μπαταρίες

Ελέγχετε τακτικά την μπαταρία σας και αντικαταστήστε τη εάν είναι απαραίτητο. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας μπαταρίες για Audi, Volkswagen, Seat, Skoda και άλλες επώνυμες μάρκες αυτοκινήτων.

Προγραμματισμένη Συντήρηση

Προκειμένου το το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί σωστά, για περισσότερο χρόνο και με ασφλάλεια, πρέπει να συντηρείτε τακτικά. Οι μηχανικοί μας συντηρούν το όχημά σας σύμφωνα με το προτεινόμενο πρόγραμμα συντήρησης του κατασκευαστή.

Διάγνωση

Στο Συνεργείο Αφοί Παπαδόπουλοι μπορούμε να διαγνώσουμε τα προβλήματα του οχήματός σας με ακρίβεια και χωρίς καθυστέρηση. Με τα διαγνωστικά εργαλεία και  τον κατάλλλο εξοπλισμό, μπορούμε να διαγνώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Tuning

Εάν το αυτοκίνητό σας χρειάζεται περισσότερη ισχύ, ή θέλετε να το κάνετε πιο αποδοτικό σε καύσιμα, μιλήστε μαζί μας και θα εξηγήσουμε λεπτομερώς τις επιλογές σας.